O podjetju

with No Comments

S športom se z bratom ukvarjava že od malih nog naprej. Sodelovala in uspela sva tako na področju prostega plezanja, kot tudi v lednem plezanju in padalstvu. V vseh treh športih sva se udeležila svetovnega pokala.

Ob koncu študija sem se odločil, da združim uporabno in bogato znanje vrvne tehnike z ljubeznijo do športa in narave in tako je v okviru moje diplomske naloge nastal poslovni načrt ustanovitve podjetja za športne storitve, ki sem ga decembra leta 2013 tudi realiziral. Podjetje ima enega zaposlenega in pogodbeno sodeluje z drugimi fizičnimi in pravnimi osebami, ki so del ekipe Altituda team.

Udeleženci ekipe nismo samo poslovni partnerji, ampak tudi dobro uigrana skupina prijateljev, ki vsak s svojo dejavnostjo in znanjem prispeva k uspehu podjetja. Odlikuje nas visoka kvalificiranost, delavnost, dobra organizacija in mladostna zagnanost.

 

Podjetje je razdeljeno na dve blagovni znamki. AltitudaPRO ponuja delavne storitve na področju gozdarstva in dela na višini, AltitudaSPORT pa je športna agencija, ki blejskem turistom v poletnem času prinaša nepozabna adrenalinska doživetja.