Obrezovanje in obžagovanje dreves na višni

So vam drevesa ušla izpod nadzora in se razrasla preveč v višino in širino in jih ne znate krotiti? Je drevo preveč mlado ali staro, da bi si upali plezati po vejah? Se bojite dela na višini? Pokličite nas in pomagali vam bomo oskrbeti vsa vaša drevesa in grmovje.

 

Obžagovanje dreves je že od nekdaj nujno opravilo, ob drastičnih spremembah podnebnih razmer v zadnjih letih pa skrb za drevje postaja še pomembnejša.

 

Zelo pomembno je tudi obrezovanje dreves na višini, saj visoka drevesa lahko predstavljajo nevarnost za ljudi in premoženje. Obžagovanje dreves oz. obrezovanje dreves na višini omogoča, da iz krošenj dreves odstranimo odvečno in predvsem odmrlo vejevje, ki bi lahko že ob nekaj močnejšem vetru padlo na streho poslopja, na električno napeljavo ali celo na mimoidočega. Obrezovanje dreves na višini ni delo za vsakogar, saj je potrebno znanje, izkušnje z delom na višini in poznavanje arboristike, tj. vede o drevesni biologiji in vlogi dreves v urbanem okolju.

 

Obrezovanje dreves na višini brez predznanja in izkušenj je lahko nevarno za drevo in obrezovalca. V našem podjetju je lastna varnost obrezovalca ključnega pomena, zato obrezovanje dreves na višini izvajajo izključno izkušeni strokovnjaki, ki delo poznajo in sta jim skrb za zdravje dreves in varnost pri delu na prvem mestu. Le tisti obrezovalec, ki se pri delu na višini počuti varno, lahko obrezovanje dreves na višini izvede pravilno.

Za brezplačen ogled drevja nas kontaktirajte na 031 268 718 ali jernej@altituda.si